Asunto Oy Kempeleen Sampo

Kauppatie 5, 90440, Kempele

Kempeleen Sampoon tulee viisi kerrosta ja 43 asuntoa yksiöistä neljän huoneen koteihin. Kempeleen Sampo rakennetaan Kauppatie 5:een aivan K-supermarketin tuntumaan. Taloyhtiöllä on oma tontti. eittiöissä on kotimaiset kalusteet ja useimmissa myös helppokäyttöinen induktioliesitaso. Tilaa, valoa ja raikkautta - niistä on Kempeleen Sammon kodit tehty. Asuintiloissa kaunis ja käytännöllinen laminaattilattia, kaikki parvekkeet on lasitettu. Osa autopaikoista varustetaan latausasemavarauksella.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Varaa nyt uusi koti Kempeleestä! Asunto Oy Kempeleen Sampo tuo toimivia ja viihtyisiä kerrostalokoteja aivan Kempeleen keskustaan. Täällä iloitset asumisen helppoudesta, palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien läheisyydestä. Kätevää, eikö totta!

Asunto Oy Kempeleen Sampo rakennetaan Kauppatie 5:een aivan K-supermarketin tuntumaan. Muita kauppoja ja palveluita on kauppakeskus Zeppelinissä, ja vapaa-ajan harrastuksiin on paljon vaihtoehtoja. Liiku luonnossa tai vaikkapa liikunnan, hyvinvoinnin ja vapaa-ajankeskus Zempissä, virkistysuimala Zimmarissa tai Kempelehallissa. Suositun ja kasvavan kunnan etuja eivät ole vain monipuoliset palvelut, vaan myös hyvät yhteydet. Julkinen liikenne toimii, ja Oulun keskustaan pääset näppärästi junalla, sillä juna-asemalle on uudesta kodistasi vain puoli kilometriä.

Koti kuten haluat

Kempeleen Sampoon tulee viisi kerrosta ja 43 asuntoa yksiöistä neljän huoneen koteihin. Asuntojen suunnittelussa on huomioitu tehokas tilankäyttö ja tunnelma. Asunnot ovat myös luotettavaa Lapti-laatua. Keittiöissä on kotimaiset kalusteet ja useimmissa myös helppokäyttöinen induktioliesitaso. Kaikki parvekkeet on lasitettu. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit lisäksi itse vaikuttaa kotisi ilmeeseen. Kokoa mieleisesi sisustuskokonaisuus Laptin laajasta mallistosta. Kerromme mielellämme vaihtoehdoista ja autamme sinua saamaan toiveittesi kodin. Kaikki Kempeleen Sammon kodit ovat esteettömiä, mutta arjen sujuvoittamiseksi voit hankkia kotiisi myös apuvälineitä, kuten tukikahvoja. Kätevässä kodissa elämä sujuu!

Asunto Oy Kempeleen Sampo pähkinänkuoressa:

 • Asunto Oy Kempeleen Sampo valmistuu arviolta kesällä 2022.
 • Taloyhtiössä on 43 asuntoa, 1-4 huonetta, 26-97,5 m2.
 • Taloyhtiöllä on oma tontti.
 • Osa autopaikoista varustetaan latausasemavarauksella.
 • Laadukkaat sisustusratkaisut vakiona, esimerkiksi kotimaiset keittiökalusteet ja parvekelasitus.
 • Voit itse päättää tulevan kotisi ilmeen. Valitse valmis sisustustyyli tai kokoa mieleisesi kokonaisuus Laptin mallistosta veloituksetta. Myös yksilöllisemmät muutostyöt onnistuvat lisämaksusta.
 • Lisämaksusta voit myös saada asuntoosi asumista helpottavia ratkaisuja. Esimerkiksi keittiökalusteita voidaan madaltaa ja kosteisiin tiloihin asentaa turvakahvoja.
 • Talon keskeisen sijainnin ansiosta arjen asiointi on helppoa. Kulkuyhteydet ovat hyvät niin Kempeleen sisällä kuin Oulun suuntaan. Juna-asemalle on matkaa noin 500 metriä.
 • Muuta Kempeleen Sampoon, kun haluat mukavan kodin sekä kaupunkiasumisen ja vireän kunnan parhaat puolet!

19.11.2020 Rakentamispäätös on tehty ja rakentaminen alkaa alkuvuodesta 2021.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kempeleen Sampo
Katuosoite Kauppatie 5, 90440, Kempele
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä43
AutopaikatAutokatospaikkoja 11 kpl (á 7.000 EUR),latausasemavarauksella 7 kpl (á 8.000 EUR) ja piha-autopaikkoja 14 kpl (á 4.000 EUR)
Arvioitu valmistusaika 6/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Taloyhtiön laajakaista 10M
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen ilmanvaihto
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu/tiiliverhous
Kattotyyppi/kate Pulpettikatto/bitumikermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot sijaitsevat erillisen piharakennuksen väestönsuojassa ja irtainvarastossa.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Risto Koskela

Asuntomyyjä, LKV
Pohjois-Suomi
Lomalla

Janne Karhumaa

Asiakkuuspäällikkö, Palvelutilat
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden