Asunto Oy Lehtorinteen Elo

, 70840, Kuopio

Suunnittelemme uusia kerrostalokoteja Kuopion Lehtoniemeen. Viitteellinen kuva kohteesta. Täällä pääset nauttimaan luonnossa liikkumisesta. Heti tontin vierestä lähtee ulkoilureitti. Läheinen Kallavesi tarjoaa myös paljon aktiviteetteja niin kesällä kuin talvellakin. Asunto Oy Lehtorinteen Elossa asut rauhallisissa vehreissä maisemissa, mutta kuitenkin hyvien yhteyksien päässä monipuolisista palveluista. Saaristokatu kulkee järven rantaa myötäillen ja yhdistää asuinalueen Kuopion keskustaan. Kuikkalammen päiväkoti ja nuorisotila vieressä. Martti Ahtisaaren koulu lyhyen kävelymatkan päässä. Lähimmät palvelut alle kilometrin päässä. Nauti upeista järvimaisemista ja lenkkipoluista luonnonkauniissa ympäristössä. Paloniemen uimarannalle pyöräilet alle 10 minuutissa. Läheinen Kallavesi tarjoaa myös paljon aktiviteetteja niin kesällä kuin talvellakin. Ui, veneile, melo, kalasta tai luistele – mitä ikinä mieleesi tuleekaan. Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Täällä pääset nauttimaan luonnossa liikkumisesta. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa sen ilmeeseen ja materiaalivalintoihin, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Suunnitteilla uusia koteja upealle paikalle Lehtoniemeen

Suunnittelemme uusia kerrostalokoteja Kuopion Lehtoniemeen. Asunto Oy Lehtorinteen Elossa asut rauhallisissa vehreissä maisemissa, mutta kuitenkin hyvien yhteyksien päässä monipuolisista palveluista. Saaristokatu kulkee järven rantaa myötäillen ja yhdistää asuinalueen Kuopion keskustaan.

Täällä pääset nauttimaan luonnossa liikkumisesta. Heti tontin vierestä lähtee ulkoilureitti. Läheinen Kallavesi tarjoaa myös paljon aktiviteetteja niin kesällä kuin talvellakin. Ui, veneile, melo, kalasta tai luistele – mitä ikinä mieleesi tuleekaan. Talvisin järven jäällä kulkee myös hiihtoreittejä.

Kuopion keskusta on noin seitsemän kilometrin päässä. Alueelta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja lähimmät bussipysäkit ovat noin 100 metrin päässä. Lähimmät palvelut, kuten S-market ja koulu löytyvät alle kilometrin päästä Lehtoniemestä.

Uudessa kodissa elämä on huoletonta. Asuntojen suunnittelussa painotetaan erityisesti laatua ja asumismukavuutta. Se näkyy esimerkiksi valoisuutena, järkevänä pohjaratkaisuna ja hyvänä varusteluna. Myös auton säilytys on otettu hyvin huomioon.

Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa sen ilmeeseen ja materiaalivalintoihin, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat. Toteutamme myös yksilöllisemmätkin toiveet lisämaksusta. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua suunnittelemaan juuri sinunlaisesi kodin.

Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteystietosi lomakkeella sivun lopussa, niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa. Lehtorinteen Elon asunnot tulevat ennakkomarkkinointiin arviolta alkuvuodesta 2023.

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste