Asunto Oy Oulun Satamanvalo

Siilotie 1, 90520, Oulu

Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva (72,0m2 / 3h+kt+s) Viitteellinen kuva (72,0m2 / 3h+kt+s) Viitteellinen kuva (53,5m2 / 2h+kt+s) Viitteellinen kuva (87,5m2 / 4h+kt+s) Viitteellinen kuva (87,5m2 / 4h+kt+s) Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva Möljän korttelista.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 8.2.2023 17:00-18:00 | Esittely pian valmiissa kohteessa osoitteessa Siilotie 1 C1. TERVETULOA!

Koti aallon harjalla – Asunto Oy Oulun Satamanvalo

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Haluaisitko upouuden kodin ainutlaatuiselta paikalta? Tervetuloa meren äärelle Möljän kortteliin ja Asunto Oy Oulun Satamanvaloon. Korttelin uusi maamerkki tuo 13 kerrosta moderneja koteja historialliseen miljööseen.

Möljän kortteli on moni-ilmeinen ja kulttuurihistoriallisesti arvokas asuinalue Toppilansalmen rannalla. Alueella oli vilkas satama jo 1700-luvulla. Sittemmin satamatoiminta hiipui, mutta nyt puhaltavat uudet tuulet ja alueelle rakentuu moderni satamakylä.

Asunto Oy Oulun Satamanvalo on alueen kolmas Lapti-kerrostalo. Se kohoaa koko korttelin maamerkiksi, ja ylemmistä kerroksista onkin upea merinäköala. Merellisyys on täällä läsnä muutenkin. Nauti ulkoilumahdollisuuksia rantareiteillä tai lähde vesille – uusi venesatama valmistuu aivan uuden kotisi lähelle.

Lähistöllä on paljon muutakin tekemistä. Hietasaaren alueella on esimerkiksi Nallikarin upea uimaranta ja urheiluhalli sekä Edenin trooppinen kylpylä. Huvilakulttuurista tunnetun alueen kulttuuriyhdistys järjestää myös erilaisia kulttuuritapahtumia.

Asumisen laatua ja helppoutta

Asunto Oy Oulun Satamanvaloon tulee koteja yksiöistä reilun kokoisiin neljän huoneen koteihin. Kaikissa kodeissa on hyvät pohjaratkaisut ja osassa asunnoista on myös parveke, joka on lasitettu. Isoimpien asuntojen parvekkeet on suunnattu Toppilansalmen suuntaan, ja lähes lattiasta kattoon olevat parvekeikkunat tuovat kotiin valoa ja avaruutta.

Satamanvalon kodeissa on kotimainen keittiö sekä tietenkin laadukkaat sisustusmateriaalit. Asunnoissa on mukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Auton saat parkkiin talon alla sijaitsevaan puolilämpimään parkkihalliin, jonne pääset suoraan hissillä. Parkkihallissa on muutamia paikkoja myös sähköautoille, ja pyöräilijöitä ilahduttaa sisätiloissa oleva pyörävarasto. Korkeassa talossa on ajateltu arjen sujuvuutta siinäkin, että taloyhtiössä on kaksi hissiä. 

Asunto Oy Oulun Satamanvalo pähkinänkuoressa:

  • Asunto Oy Oulun Satamanvalo valmistuu arviolta kesällä 2023.
  • Asunnoissa 1-4 h, 22,5-116 m2
  • Kaikissa asunnoissa on kotimaiset keittiökalusteet ja vesikiertoinen lattialämmitys, monissa asunnoissa on parveke.
  • Taloyhtiöllä on puolilämmin parkkihalli, jonne on suora pääsy asunnoista. Muutamia sähköautopaikkoja.
  • Paljon pyöräpaikkoja lämpimässä pyörävarastossa.
  • Taloyhtiössä on kaksi liiketilaa.
  • Muuta Oulun Satamanvaloon, niin pääset nauttimaan merellisestä ja mielenkiintoisesta miljööstä sekä modernista arkkitehtuurista.

 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Oulun Satamanvalo
Katuosoite Siilotie 1, 90520, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä131
Arvioitu valmistusaika 3/2023
Rakennusvuosi 2023
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän. Hoitovastikkeeseen kuuluu kaapelitelevisiopalvelu peruskanavilla sekä laajakaistayhteys 10M perusnopeudella.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Asuntokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu
Kattotyyppi/kate Pulpettikatto, bitumihuopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Tontin omistus Vuokra
Tietoa vuokratontistaTontin vuokra määräytyy maanvuokrasopimuksen perusteella ja maanvuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Vuokranantaja Oulun kaupunki. Vuokra-aika päättyy 31.12.2077.
Maan vuokraaja Oulun kaupunki
Tontin vuokra aika päättyy 31.12.2077
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
Lomalla

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
050 411 9082

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste