Asunto Oy Puijon Kuusitiainen, Kuopio

Suunnistajantie 6, 70200, Kuopio

MYYTY

Rauhallisella pihakannella on mukavasti oleskelutilaa. Pihakannella on mm. erillinen pyöräkatos. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla. Mahdollisuus ostaa varastokopillinen autopaikka Ulkoväline-, polkupyörä- ja lastenvaunuvarasto kellarikerroksessa. Kellarikerroksessa on asunnolle kuuluvat sekä erikseen myytävät irtainvarastot. Läheisellä Sammakkolammella sijaitsee uusi leikkipuisto, ulkokuntosali, seniorialue ja koirapuisto. KYS lähellä. Yliopiston kampukselle reilu kilometrin matka.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tervetuloa suositulle Puijonlaakson alueelle. Asunto Oy Puijon Kuusitiaisen kodit ovat selkeitä ja nykyaikaisia. Arkeen tuo iloa kauniin kodin lisäksi se, että niin palvelut kuin upeat ulkoilumaastot ovat aivan lähellä. Kokonaisuudesta muodostuu miellyttävä ja luonnonkaunis asumisympäristö erinomaiselle paikalle vain lyhyen matkan päähän keskustasta.

Uusi taloyhtiö on moderni ja toimiva, mutta kunnioittaa selkeällä arkkitehtuurillaan perinteikkään Puijonlaakson tyyliä ja henkeä. Taloyhtiöllä on oma tontti ja hyvät asukastilat. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat ovat piilossa pihakannen alla, jonka ansiosta pihakannella on mukavasti oleskelutilaa.

Puijon Kuusitiaisen kodit on suunniteltu ajattomaan tyyliin asumisen toimivuutta ja viihtyisyyttä ajatellen. Kaikissa kodeissa on kauniit ja laadukkaat materiaalit. Pihakannen puoleisissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasitettu terassi ja oma pieni piha.

Vehreässä Puijonlaaksossa arki on luontevan helppoa. Alueella on hyvät palvelut ja lyhyt matka niin luonnonrauhaan kuin keskustan vilinään. Alue kutsuu myös iloitsemaan ulkoilusta ja liikunnasta. Puijon ulkoilu- ja urheilualue on aivan lähistöllä. Kaupungin keskustaan hurautat nopeasti pyörällä tai linja-autolla. Myös esimerkiksi yliopisto ja KYS ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

 • Kaksiportainen taloyhtiö, jossa on yhteensä 64 uutta kotia
 • Kodit ovat muuttovalmiita
 • Omalla tontilla
 • Taloyhtiössä hyvät asukastilat ja kuivaushuone. Taloyhtiö on savuton.
 • Palvelut, koulu, päiväkoti, yliopisto ja KYS lyhyen kävelymatkan päässä.
 • Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat ovat piilossa pihakannen alla.
 • Autopaikka 12.500 – 16.000 €

Yhtiön lainaehdot

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 1,1 %. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 25.4.2023 on yhtiölainan viitekoroksi päätetty 3,533 % (24.3.2023) ja pääomavastikkeeksi (sis. vain koron osuuden) 1,96 €/osake/kk. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain 24.3., joten korko tarkistetaan seuraavan kerran 24.3.2024. Kaksi valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain koron osuus. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on 30.12.2024. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Puijon Kuusitiainen, Kuopio
Katuosoite Suunnistajantie 6, 70200, Kuopio
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä64
AutopaikatOsakkeina ostettavissa erillisestä pysäköintiyhtiöstä (Koy Kuopion Rajalan-Aitta). Autohallipaikka alk. 12.500 eur.
Arvioitu valmistusaika 1/2023
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto.
Tontin omistus Oma
Palvelut Kirjasto n. 700 m, S-Market Puijonlaakso n. 750 m, K-Market Puijon Pähkinä n. 750 m, KYS n. 900 m, Koulut: Kuopion yliopisto n. 2,1 km, Rajalan koulu n. 1 km, Puijonlaakson päiväkoti n. 800 m
Yhteydet Bussipysäkki n. 400 m, Vilkku-pyöräpysäkki n. 650 m, juna-asema n. 2,4 km

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä, asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden