Asunto Oy Puijon Kuusitiainen, Kuopio

Suunnistajantie 6, 70200, Kuopio

Puijon Kuusitiaisen kodit ovat muuttovalmiita. Omalla tontilla. Kaksiportaisessa taloyhtiössä on 64 uutta kotia. Taloyhtiössä on hyvät asukastilat. Suojaisa ja rauhallinen pihakansi. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla. Viereisen Sammakkolammen ympäristössä on mukava ulkoilla. Rajalan koulu ja Puijonlaakson päiväkoti kävelymatkan päässä. Kirjasto löytyy Puijonlaakson ostoskeskuksen yhteydestä. Kuopion yliopistollinen sairaala lyhyen kävelymatkan päässä. Yliopiston kampukselle pääset näppärästi kävellen tai vaikkapa pyöräillen. Savon ammattiopiston kampusalue on kokonaisuudessaan valmis vuonna 2022.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Puijon Kuusitiaisen uudet kerrostalokodit ovat muuttovalmiita

Tervetuloa suositulle Puijonlaakson alueelle. Asunto Oy Puijon Kuusitiaisen kodit ovat selkeitä ja nykyaikaisia. Arkeen tuo iloa kauniin kodin lisäksi se, että niin palvelut kuin upeat ulkoilumaastot ovat aivan lähellä. Kokonaisuudesta muodostuu miellyttävä ja luonnonkaunis asumisympäristö erinomaiselle paikalle vain lyhyen matkan päähän keskustasta.

Uusi taloyhtiö on moderni ja toimiva, mutta kunnioittaa selkeällä arkkitehtuurillaan perinteikkään Puijonlaakson tyyliä ja henkeä. Taloyhtiöllä on oma tontti ja hyvät asukastilat. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat ovat piilossa pihakannen alla, jonka ansiosta pihakannella on mukavasti oleskelutilaa.

Puijon Kuusitiaisen kodit on suunniteltu ajattomaan tyyliin asumisen toimivuutta ja viihtyisyyttä ajatellen. Kaikissa kodeissa on kauniit ja laadukkaat materiaalit. Pihakannen puoleisissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasitettu terassi ja oma pieni piha.

Vehreässä Puijonlaaksossa arki on luontevan helppoa. Alueella on hyvät palvelut ja lyhyt matka niin luonnonrauhaan kuin keskustan vilinään. Alue kutsuu myös iloitsemaan ulkoilusta ja liikunnasta. Puijon ulkoilu- ja urheilualue on aivan lähistöllä. Kaupungin keskustaan hurautat nopeasti pyörällä tai linja-autolla. Myös esimerkiksi yliopisto ja KYS ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

  • Kaksiportainen taloyhtiö, jossa on yhteensä 64 uutta kotia
  • Kodit ovat muuttovalmiita
  • Omalla tontilla
  • Taloyhtiössä hyvät asukastilat ja kuivaushuone. Taloyhtiö on savuton.
  • Palvelut, koulu, päiväkoti, yliopisto ja KYS lyhyen kävelymatkan päässä.
  • Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat ovat piilossa pihakannen alla
  • Tutustu stailattuun esittelyasuntoon B6, 3h+kt+s, 51 m² tästä.

Yhtiölainan ehdot:

Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan korko sekä lainan lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennystä. Arvioitu ensimmäinen lainan lyhennys on joulukuussa 2024. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Ilmoitettu pääomavastike on laskettu 3,992 % kokonaiskorolla, joka sisältää 12 kk Euribor viitekoron + marginaalin 1,1 %. Kokonaiskorko perustuu korkotasoon: 28.11.2022 12 kk Euribor 2,892 % + marginaali 1,1 % = kokonaiskorko. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Puijon Kuusitiainen, Kuopio
Katuosoite Suunnistajantie 6, 70200, Kuopio
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä64
AutopaikatOsakkeina ostettavissa erillisestä pysäköintiyhtiöstä (Koy Kuopion Rajalan-Aitta). Autohallipaikka alk. 12.500 eur.
Arvioitu valmistusaika 1/2023
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto.
Tontin omistus Oma
Palvelut Kirjasto n. 700 m, S-Market Puijonlaakso n. 750 m, K-Market Puijon Pähkinä n. 750 m, KYS n. 900 m, Koulut: Kuopion yliopisto n. 2,1 km, Rajalan koulu n. 1 km, Puijonlaakson päiväkoti n. 800 m
Yhteydet Bussipysäkki n. 400 m, Vilkku-pyöräpysäkki n. 650 m, juna-asema n. 2,4 km
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä, asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831

Tarja Lyytinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
0400 449 770

Veera Ronkainen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
040 653 3012

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste