Asunto Oy Särkiniemen Keiju, Kuopio

Särkiniementie 20, 70700, Kuopio

Hyvät kulkuyhteydet autolla, bussilla tai kevyen liikenteen väyliä pitkin. Kauniit ulkoilumaastot lähellä. Särkiniemen uimaranta. Särkiniemen koulu vieressä. Särkiniemen leikkipuisto.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Kun teet kaupat Asunto Oy Särkiniemen Keijun asunnosta A22, saat autotallipaikan kaupan päälle. Edun arvo 20 500 €! Kysy lisätietoja asuntomyyjiltämme.

Särkiniemen Keijussa vain asunto A22  vapaana

Asunto Oy Särkiniemen Keiju sijaitsee Särkiniemen kehittyvällä ja kasvavalla asuinalueella. Taloyhtiöllä on oma tontti, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella viereisen taloyhtiön, Asunto Oy Särkiniemen Haltijan kanssa. Taloyhtiössä on vain yksi asunto vapaana. Taloyhtiössä on myynnissä autokatos- ja autopihapaikkoja sekä lämpimiä autotallipaikkoja.

Särkiniemen Keijussa asut luonnonhelmassa ja palvelut ovat helposti saatavilla. Kevyen liikenteen väylää pitkin pääset hetkessä keskustaan vaikkapa sähköavusteisella kaupunkipyörällä tai kävellen. Kivenheiton päässä ovat myös yliopiston kampus, sairaala, päiväkoti ja koulu.

  • Omalla tontilla.
  • Taloyhtiössä yhteensä 31 asuntoa. Vain asunto A22 (3h+kt+s) vapaana.
  • Vehreä ympäristö sekä monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet.
  • Näppärät kulkuyhteydet keskustaan, yliopistolle ja torille
  • Taloyhtiössä on myytävänä autopihapaikkoja (3 800 €), autokatospaikkoja (alk. 7 000 €) sekä lämpimiä autotallipaikkoja (alk. 20 500 €). Kaikilla autopaikoilla on lämpöpistoke.
  • Tutustu asunnon A22 virtuaaliesittelyyn

Yhtiölainan ehdot:

Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan korko sekä lainan lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennystä. Arvioitu ensimmäinen lainan lyhennys on kesäkuussa 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Ilmoitettu pääomavastike on laskettu 3,73 % kokonaiskorolla, joka sisältää 12 kk Euribor viitekoron + marginaalin 1,1 %. Kokonaiskorko perustuu lokakuun lopussa 2022 tehtyyn viitekoron tarkastettuun korkotasoon: 31.10.2022 12 kk Euribor 2,630 % + marginaali 1,1 % = kokonaiskorko. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Särkiniemen Keiju, Kuopio
Katuosoite Särkiniementie 20, 70700, Kuopio
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä31
AutopaikatOsakkeina ostettavissa autotalleja (alk. 20.500 EUR), autokatospaikkoja (alk. 7.000 EUR) ja piha-autopaikkoja (alk. 3.800 EUR).
Arvioitu valmistusaika 2/2023
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattalämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Huopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto. Lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto sekä pihalla jätekatos ja pyöräkatos.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
Vapaalla

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden