Asunto Oy Särkiniemen Keiju, Kuopio

Särkiniementie 20, 70700, Kuopio

Särkiniemen Keijun kodit ovat muuttovalmiita 23.2.2023. Särkiniemen Keiju sijaitsee omalla tontilla, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella viereisen As Oy Särkiniemen Haltijan kanssa. 5-kerroksiseen Särkiniemen Keijuun tulee 31 kotia, 1-4 h. Kuva otettu rakentamisvaiheessa 10.6.2022. Kysy lisää myytävistä autotallipaikoista myyjiltämme. Hyvät kulkuyhteydet autolla, bussilla tai kevyen liikenteen väyliä pitkin. Kauniit ulkoilumaastot lähellä. Särkiniemen uimaranta. Särkiniemen koulu vieressä. Särkiniemen leikkipuisto.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Asunto Oy Särkiniemen Keiju – harvinainen helmi

Asunto Oy Särkiniemen Keiju rakentuu Särkiniemen kehittyvälle ja kasvavalle asuinalueelle. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella viereisen taloyhtiön, Asunto Oy Särkiniemen Haltijan kanssa. Kodit ovat muuttovalmiita 23.2.2023.

Uudessa kodissa elämä on huoletonta. Asuntojen suunnittelussa on painotettu erityisesti laatua ja asumismukavuutta. Särkiniemen Keijun asunnot ovat valoisia ja hyvin varusteltuja. Kaikissa asunnoissa on järkevät pohjaratkaisut ja lasitettu parveke. Suurimmassa osassa asuntoja on myös oma sauna.

Nykyaikaisessa kodissa on myös huomioitu matkapuhelimien kuuluvuutta ja datan siirtoa sisätiloissa parantavia toimivuuksia ikkuna-antennilaseilla. Esimerkiksi etätöitä on mukava tehdä kotoa käsin, kun yhteydet pelittävät.

Taloyhtiössä on myynnissä autokatos- ja autopihapaikkoja sekä lämpimiä autotallipaikkoja.

Särkiniemen Keijussa asut luonnonhelmassa ja palvelut ovat helposti saatavilla. Kevyen liikenteen väylää pitkin pääset hetkessä keskustaan vaikkapa sähköavusteisella kaupunkipyörällä tai kävellen. Kivenheiton päässä ovat myös yliopiston kampus, sairaala, päiväkoti ja koulu. Lähelle on myös valmistunut uusi ruokakauppa. Julkinen liikenne toimii vaivattomasti ja lähin bussipysäkki löytyy heti tontin laidalta.

Särkiniemessä rantaviivaa riittää ja rantapolkuja pitkin voi kiertää alueella Siikalahteen asti. Lähellä oleva uimaranta uimakoppeineen on juuri kunnostettu. Talvisin pääset hiihtämään tai vaikkapa harrastamaan talviuintia. 

Särkiniemen Keiju edustaa alueen uutta rakennuskantaa. Näitä helmiä on alueella harvakseltaan.

  • Omalla tontilla. Taloyhtiössä yhteensä 31 asuntoa.
  • Kodit ovat muuttovalmiita 23.2.2023.
  • Vehreä ympäristö sekä monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet lähettyvillä.
  • Näppärät kulkuyhteydet keskustaan, yliopistolle ja torille
  • Taloyhtiössä on myytävänä autokatos- ja autopihapaikkoja sekä lämpimiä autotallipaikkoja. Kaikilla autopaikoilla on lämpöpistoke.

Tutustu stailattuun esittelyasuntoon A6, 3h+kt+s, 64,0 m²


Yhtiölainan ehdot:

Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan korko sekä lainan lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennystä. Arvioitu ensimmäinen lainan lyhennys on kesäkuussa 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Ilmoitettu pääomavastike on laskettu 3,73 % kokonaiskorolla, joka sisältää 12 kk Euribor viitekoron + marginaalin 1,1 %. Kokonaiskorko perustuu lokakuun lopussa 2022 tehtyyn viitekoron tarkastettuun korkotasoon: 31.10.2022 12 kk Euribor 2,630 % + marginaali 1,1 % = kokonaiskorko. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Särkiniemen Keiju, Kuopio
Katuosoite Särkiniementie 20, 70700, Kuopio
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä31
AutopaikatOsakkeina ostettavissa autotalleja (alk. 20.500 EUR), autokatospaikkoja (alk. 7.000 EUR) ja piha-autopaikkoja (alk. 3.800 EUR).
Arvioitu valmistusaika 2/2023
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattalämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Huopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto. Lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto sekä pihalla jätekatos ja pyöräkatos.
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste