Asunto Oy Välivainion Apollo, Oulu

Kesätie 3, 90530, Oulu

Apollo on 5-kerroksinen talo, jossa on yhteensä 47 kotia. Välivainion Apollo tuo modernin asumisen parhaat puolet perinteikkäälle Välivainion alueelle. Taloyhtiön pihalle tulee koko korttelia palveleva monitoimitila ja vehreää kasvillisuutta Nauti ulkoilmasta ja hyödynnä vieressä kulkevaa pyörätietä tai hyppää bussiin kohti keskustaa tai yliopistoa. Kaikki kodit yksiöistä kolmioihin on suunniteltu hyvää asumista ja elämistä ajatellen. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota tehokkaaseen tilankäyttöön ja asumisen viihtyisyyteen Viitteellinen kuva korttelista.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Asunto Oy Oulun Välivainion Apollo tuo modernin asumisen parhaat puolet perinteikkäälle Välivainion alueelle. Asu mukavasti, kuntoile kotipihalla, seuraa alueen kehittymistä luovaksi ja kiinnostavaksi tulevaisuuden kaupunginosaksi. Muuta uudistuvan alueen ensimmäiseen Lapti-taloon.

Välivainion Apollo on lähtölaukaus koko alueen kehittymiselle. Tulevaisuuden Välivainion suunnittelun lähtökohtana on Laptin kilpailutyö ”Välivainion Galaksi”, jonka perusteella Oulun kaupunki valitsi meidät yhteistyökumppanikseen alueen kehittäjänä. Välivainiosta tulee alue, jossa moderni arkkitehtuuri, liikuntamahdollisuudet omalla pihalla sekä hyvät palvelut ja julkinen liikenne tekevät asumisesta helppoa, mukavaa ja ekologista.

Kuntoile omalla pihalla ja hyödynnä yhteiskäyttöautoa

Valitse Välivainio, kun arvostat mukavuutta ja monipuolisuutta. Kaikki Asunto Oy Välivainion Apollon kodit yksiöistä kolmioihin on suunniteltu hyvää asumista ja elämistä ajatellen. Kaikissa asunnoissa on lattialämmitys ja suurimmassa osassa on myös sauna. 

Ympäristö on tärkeä osa Välivainion viihtyvyyttä. Apollon suunnittelussa panostetaan taloyhtiön oman pihan vehreyteen ja luonnollisuuteen. Autopaikat varustetaan sähköauton latausmahdollisuudella. Myös liikunnan iloa on ajateltu: korttelin yhteiseen piharakennukseen tulee monitoimitila ja lähialue tarjoaa paljon muita kuntoilumahdollisuuksia.

Välivainion Apollon asukkaana sinulla on käytössäsi yhtiön parkkipaikalta löytyvä Omago -yhteiskäyttöauto. Auton käyttö maksaa sinulle vain 6€ /h ja hinta sisältää kaiken polttoaineista vakuutuksiin. Käyttö tapahtuu sovelluksella, jonka kautta voit varata auton käyttöösi haluamaasi ajankohtaan. Autona toimii näppärän kokoinen Volkswagen Polo.

Asunto Oy Välivainion Apollo

 • Asunnot muuttovalmiita 29.6.2021
 • Oulun Kaupungin vuokratontti, vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen
 • 5-kerroksinen kerrostalo, 47 asuntoa
 • Asunnot 1h+kt+alk-3h+kt+s, 25,5 m2-73,5m2
 • Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
 • Polkupyörille on runsaasti säilytystilaa lämpimissä tiloissa sekä lukittavissa polkupyörävarastoissa piha-alueella
 • Autopaikat piha-alueella. Kaikissa autopaikoissa on latausasemavaraus.
 • Taloyhtiöiden asukkaiden käytössä on Omago-yhteiskäyttöauto.
 • 25,5-26,0m2 kokoisissa yksiöissä on ranskalainen parveke ja kaikissa muissa asunnoissa tavallinen parveke, johon on mahdollista saada avattava parvekelasitus.
 • Taloyhtiön pihalle on tulossa koko korttelia palveleva monitoimitila ja vehreää kasvillisuutta. Asunto Oy Oulun Välivainion Apollo on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan, jossa liikunta, luovuus ja luonto antavat iloa ja voimaa.

 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Välivainion Apollo, Oulu
Katuosoite Kesätie 3, 90530, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä47
AutopaikatAutokatospaikkoja 6 kpl (á 9.000 EUR), piha-autopaikkoja 9 kpl (á 6.000 EUR)
Arvioitu valmistusaika 6/2021
Rakennusvuosi 2021
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Taloyhtiön laajakaista 10M.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen ilmanvaihto.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu
Kattotyyppi/kate Harjakatto, bitumihuopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot, ulkoiluväline-ja pyörävarastot, talovarasto
Tontin omistus Vuokra
Tietoa vuokratontistaOulun kaupungin vuokratontti, 60 vuotta. Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.
Maan vuokraaja Oulun kaupunki
Tontin vuokra aika päättyy 31.12.2080
Palvelut K-Supermarket Välivainio n. 0,6 km, Sale Alppila n. 0,8 km, Lidl Tuira n. 1,3 km, Tuiran palvelut, mm. useita ravintoloita n. 1,5 km, Pyhän Tuomaan kirkko n. 1,2 km, Etäisyys kaupungin keskustaan n. 3 km, Puolivälinkankaan kirjasto n. 1,2 km, Tuiran t, Koulut: Paulaharjun koulu n. 1,1 km, Merikosken koulu n. 1,1 km, Merikosken lukio n. 1,1 km, Yliopisto n. 3,4 km, Kangaspuiston kaupunginpäiväkoti n. 1,3 km, Puolivälinkankaan päiväkoti n. 1,3 km
Yhteydet Lähin bussibysäkki n. 100m, rautatieasema n. 3,1 km

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Janne Karhumaa

Asiakkuuspäällikkö/
myynti, Palvelutilat
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Risto Koskela

Asuntomyyjä, LKV
Pohjois-Suomi
Lomalla

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden