Asunto Oy Välivainion Herkules, Oulu

Kesätie 3, 90530, Oulu

Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva (asunnon koko 48,0m2) Viitteellinen kuva (asunnon koko 65,5m2) Viitteellinen kuva korttelista.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Asunto Oy Välivainion Herkules – tule mukaan Välivainion Galaksin toiseen lähtöön


Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Oulun Välivainion Galaksi on ainutlaatuinen asunpaikka, jossa moderni arkkitehtuuri, liikuntamahdollisuudet omalla pihalla sekä hyvät palvelut ja yhteydet tekevät asumisesta helppoa, mukavaa ja ekologista. Lapti-talo Välivainion Apollo oli lähtölaukaus koko alueen kehittymiselle, ja nyt meillä on ilo kutsua sinut alueen toiseen lähtöön. Muuta Välivainion Herkuleeseen ja nauti tulevaisuuden asumisesta jo tänään.

Asunto Oy Välivainion Herkules rakennetaan samaan pihapiiriin Välivainion Apollon kanssa. Täällä kotisi on moderni, viihtyisä ja hyvin varusteltu. Voit kuntoilla kotipihalla ja saat seurata alueen kehittymistä luovaksi ja kiinnostavaksi tulevaisuuden kaupunginosaksi. Koko uuden Välivainion suunnittelun lähtökohtana on Laptin kilpailutyö ”Välivainion Galaksi”, jonka perusteella Oulun kaupunki valitsi meidät yhteistyökumppanikseen alueen kehittäjänä.

Viihdy ja harrasta omalla pihalla, hyödynnä edullista yhteiskäyttöautoa

Valitse Välivainio, kun arvostat aktiivista asumista ja elämistä vehreällä alueella. Kaikki Asunto Oy Herkuleen kodit yksiöistä kolmioihin ovat tunnettua Lapti-laatua ja suunniteltu sujuvaa arkea ajatellen valoisiksi, mukaviksi ja toimiviksi. Kaikissa asunnoissa on lattialämmitys, joka lisää asumisen viihtyisyyttä ja helpottaa sisustamista. Suurimmassa osassa asuntoja on sauna ja kaikissa ranskalainen tai tavallinen parveke. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit vaikuttaa itse sen ilmeeseen. Kokoa mieleisesi sisustuskokonaisuus Laptin laajasta valikoimasta – helposti ja jopa veloituksetta.

Ympäristö on tärkeä osa Välivainion viihtyvyyttä. Herkuleen suunnittelussa on paneuduttu taloyhtiön oman pihan vehreyteen ja luonnollisuuteen. Autopaikat varustetaan sähköauton latausmahdollisuudella. Myös liikunnan iloa on ajateltu: korttelin yhteiseen piharakennukseen tulee monitoimitila ja lähialue tarjoaa paljon hyviä kuntoilumahdollisuuksia.

Asunto Oy Välivainion Herkuleen asukkaana sinulla on käytössäsi yhtiön parkkipaikalta löytyvä Omago -yhteiskäyttöauto. Auton käyttö maksaa sinulle vain 7 €/h, ja hinta sisältää kaiken polttoaineista vakuutuksiin. Käyttö tapahtuu sovelluksella, jonka kautta voit varata auton käyttöösi haluamaasi ajankohtaan. Autona toimii näppärän kokoinen Volkswagen Polo. Tämäkin on arjen helppoutta ja tulevaisuuden elämäntyyliä!

Pähkinänkuoressa:

 • Oulun Kaupungin vuokratontti, vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.
 • 5-kerroksinen kerrostalo, 47 asuntoa.
 • Asunnot 1h+kt-3h+kt+s, 25,5 m2-75,0m2
 • Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
 • Polkupyörille on runsaasti säilytystilaa lämpimissä tiloissa sekä lukittavissa polkupyörävarastoissa piha-alueella.
 • Autopaikat piha-alueella. Kaikissa autopaikoissa on latausasemavaraus.
 • Taloyhtiöin asukkaiden käytössä on Omago-yhteiskäyttöauto.
 • 25,5–28,0 m2 kokoisissa yksiöissä on ranskalainen parveke ja kaikissa muissa asunnoissa tavallinen parveke, johon on mahdollista saada avattava parvekelasitus.
 • Taloyhtiön pihalle on tulossa koko korttelia palveleva monitoimitila ja vehreää kasvillisuutta. Asunto Oy Oulun Välivainion Herkules on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan, jossa liikunta, luovuus ja luonto antavat iloa ja voimaa. Muuta tulevaisuuden kotiin!

 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Välivainion Herkules, Oulu
Katuosoite Kesätie 3, 90530, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä47
AutopaikatAutokatospaikkoja 7 kpl (á 9.000 EUR), piha-autopaikkoja 8 kpl (á 6.000 EUR)
Arvioitu valmistusaika 5/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä tietoliikennekaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän, perusnopeus 10 M.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu
Kattotyyppi/kate Harjakatto, bitumihuopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot, ulkoiluväline/pyörävarasto.
Tontin omistus Vuokra
Maan vuokraaja Oulun kaupunki
Tontin vuokra aika päättyy 31.12.2080
Palvelut K-Supermarket Välivainio n. 0,6 km, Sale Alppila n. 0,8 km, Lidl Tuira n. 1,3 km, Tuiran palvelut, mm. useita ravintoloita n. 1,5 km, Pyhän Tuomaan kirkko n. 1,2 km, Etäisyys kaupungin keskustaan n. 3 km, Puolivälinkankaan kirjasto n. 1,2 km, Tuiran t, Koulut: Paulaharjun koulu n. 1,1 km, Merikosken koulu n. 1,1 km, Merikosken lukio n. 1,1 km, Yliopisto n. 3,4 km, Kangaspuiston kaupunginpäiväkoti n. 1,3 km, Puolivälinkankaan päiväkoti n. 1,3 km
Yhteydet Lähin bussibysäkki n. 100m, rautatieasema n. 3,1 km

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Janne Karhumaa

Asiakkuuspäällikkö/
myynti, Palvelutilat
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden