Asunto Oy Vantaan Tammiston Emil

Tammistontie 2, 01520, Vantaa

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, aivan Tammiston luonnonsuojelualueen vieressä. Vapaana on vielä yksi 1h+kt asunto. Kysy lisää myyjiltämme. Suojaisa ja rauhallinen sisäpiha.

Asunto Oy Tammiston Emilin viimeinen myynnissä oleva asunto C38 myydään nyt alennettuun -10%  kesähintaan!

Vanha myyntihinta: 52 428 €, vanha velaton hinta: 173 400 €
Uusi myyntihinta: 35 088 €, uusi velaton hinta: 156 060 €, alennus yhteensä: 17 340 €!

Tammiston Emilissä on vielä yksi asunto vapaana

Asunto Oy Vantaan Tammiston Emil sijaitsee hyvällä paikalla, suositulla Tammiston asuinalueella. Taloyhtiö on aivan luonnonsuojelualueen laidalla. Myös Vantaanjoen kauniit lenkkeilymaastot ovat lähellä.

Kaikissa asunnoissa on kauniit sisustusmateriaalit ja lasitettu parveke. Taloyhtiössä on myös hyvät yhteistilat ja viihtyisä pihapiiri. Taloyhtiössä on vielä yksi 1h+kt asunto vapaana.

Tammiston Ostospuistosta löydät kattavat palvelut ja paljon aktiviteetteja vapaa-ajan viettoon. Myös kauppakeskus Jumbo sekä viihdekeskus Flamingo ovat lähellä.

  • Kodit ovat muuttovalmiita, vain yksi asunto vapaana
  • Kaksi 2-portaista hissillistä kerrostaloa, yhteensä 70 asuntoa
  • Oma tontti
  • Kaikissa asunnoissa lasitettu parveke
  • Tammiston alueella on runsaasti palveluita ja ostosmahdollisuuksia, esim. kauppakeskus Jumboon on alle kaksi kilometriä

Yhtiölainan ehdot

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 % ja laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on marraskuussa 2024. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain heinäkuussa. Pääomavastike on vahvistettu 26.4.2023 pidetyssä yhtiökokouksessa. Viitekoron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Tammiston Emil
Katuosoite Tammistontie 2, 01520, Vantaa
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä70
AutopaikatYhtiöllä on 57 osakkeena myytävää yhteiskäyttöpaikkaa, joista 7:ssä on sähköauton latauspiste. Sekä yksi osakkeena myytävä autopaikka AP29 liiketilalle. Yhtiölle jää 7 autopaikkaa, jotka on osoitettu 3 liikuntaesteiselle, 3 vieraspaikaksi ja 1 huollolle.
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Jokaiseen asuntoon kuuluu taloyhtiölaajakaista, sekä kaapelitelevisio-operaattorin palvelut. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys.
Ilmanvaihto Rakennuksessa on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Harjakatto/peltikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, talopesula, kuivushuone, talosaunat, kerhotila ja ulkoiluvälinevarastot
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
Vapaalla

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
Vapaalla

Private: Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden