Ostamme uusia tontteja rakennushankkeillemme

Etsimme sopivia tontteja kerros-, rivitalo- ja toimitilarakentamiseen sekä erilaisille palvelutiloille päiväkodeista kouluihin ja hoivakodeista terveyskeskuksiin. Jos sinulla tontti vailla käyttöä, tarjoa sitä meille.

Mikäli tarjottu tontti täyttää tarpeemme, maksamme siitä kilpailukykyisen hinnan.

 

Esimerkkejä hankkimistamme tonteista

Kaksi omakotitalotonttia yhdistäen

Espoossa rakensimme 5-kerroksisen kerrostalon tontille, jossa aiemmin oli kaksi omakotitaloa. Tontit yhdistämällä saimme rakennuspaikan kerrostalolle. Tontin pinta-ala on 5.129 m2. Tontille kaavoitettiin rakennusoikeutta 4.400 k-em2.

Pieni kerrostalo isosta tontista lohkaistulle osalle

Rakensimme Helsinkiin pienen kerrostalon, jossa on 12 asuntoa. Uusi rakennuspaikka saatii lohkaisemalla isosta tontista hukkakäytöllä ollut tontin osa. Tontin pinta-ala on 1.621 m2. Tontille kaavoitettiin rakennusoikeutta 1.000 k-em2.

Tontin reunalla olleesta pysäköintialueesta rakennuspaikka

Kauniaisissa rakensimme kerrostalon, jossa on 20 asuntoa. Rakennuspaikka saatiin ison tontin reunalla sijainneesta pysäköintialueesta. Tontin pinta-ala on 2.402 m2. Tontille kaavoitettiin rakennusoikeutta 1.400 k-em2.

Asuinkortteli puretun kerrostalon tilalle

Vantaalla rakennamme asuinkorttelia, johon valmistuu 205 asuntoa ja liikehuoneistoja. Rakennuspaikka saatiin purkamalla huonokuntoinen kerrostalo. Tontin pinta-ala on 4.4.53 m2. Tontille kaavoitettiin rakennusoikeutta 9.650 k-em2.

Ota yhteyttä. Keskustellaan lisää.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Joni Heikkola

Hankekehityspäällikkö
Etelä-Suomi
040 358 1256

Samuli Heino

Aluejohtaja
Keski-Suomi
050 388 8507

Risto Pekkarinen

Aluejohtaja
Itä-Suomi
Vapaalla