Koti Järvenpäässä

Mitä sitä kiertelemään: nyt on tarjolla parasta Järvenpäätä

Järvenpää on vireä ja viihtyisä pikkukaupunki, joka tarjoaa kattavat palvelut ja monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajanviettoon. Elämää ja erilaisia tapahtumia riittää ympäri vuoden. Järvenpäästä on myös hyvät yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua.

Laptilla valmistuu kaksi taloyhtiötä hyville paikoille lähelle Järvenpään ydinkeskustaa. Asunnot ovat Laptin tyyliin huolella rakennettuja ja hyvin varusteltuja. Niin sijaintiin, laatuun kuin käytännöllisyyteenkin on panostettu.

Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovi

Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovi

Järvenpään Välskärinhovi tarjoaa laadukkaita koteja järkevään hintaan. Täällä sinun ei tarvitse tinkiä mistään. Asunnot on rakennettu huolella, asumismukavuus on kohdallaan ja sijaintikin hyvä lähellä Järvenpään keskustaa ja palveluita. Järvenpään Välskärinhovi sopii sekä asuntojensa että sijaintinsa puolesta yhtä hyvin ensiasunnon ostajalle, lapsiperheelle, pariskunnalle, yksinasujalle kuin sijoittajallekin. Maltillinen hinta hyvällä sijainnilla toimii aina!

Asunto Oy Järvenpään Suvi

Asunto Oy Järvenpään Suvi

Jos etsit uutta kotia, jossa yhdistyvät luonnonrauha ja moderni vaivaton asuminen, se on tässä. Järvenpään Suvi sijaitsee Terholan kaupunginosassa puistojen ja peltojen kupeessa, silti palveluiden lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Yhtiön rivitalo- ja paritalokodeissa saat nauttia laadukkaasta ja vaivattomasta asumisesta omassa rauhassasi. Ilmojen lämmetessä pääset viettämään aikaa omalla, tilavalla terassilla. Täällä on tilaa olla, tehdä ja hengittää!


Upeita koteja ympäri Suomen

Järvenpään lisäksi meillä on myynnissä upeita koteja ympäri Suomen.
Tutustu tarjontaan asuntohaun kautta ja valitse mieleisesi koti

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Lapti +sijoitusasunnot on kokonaispalvelu tuottavaan asuntosijoittamiseen. Se sisältää rakentamamme huoneiston hyvällä sijainnilla, luotettavan vuokravälityksen sekä kattavan rahoituspaketin.

Rekisteröitymällä avainsijoittajalistalle ja ostamalla sijoitusasunnon vuoden 2019 loppuun mennessä saat ensimmäisen vuokravälityksen veloituksetta!

Tutustu palveluumme ja sijoitusasuntoihin tästä

Ota yhteyttä – asuntomyyntimme palvelee sinua

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
Vapaalla

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
Vapaalla

Private: Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192