Lapti rakentaa 141 asuntoa uudelle Herttuankulman alueelle Turkuun

Uutinen / 21.8.2019

Lapti rakentaa Turun satama-alueella sijaitsevalle uudelle Herttuankulman asuinalueelle kaksi kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 141 asuntoa. Laptin ensimmäisen asuintalon Asunto oy Turun Herttuankulman Trumpetin rakentaminen on jo käynnistynyt. Siihen valmistuu 65 asuntoa kesällä 2020. Rakennukset nousevat asuinkortteliin, joka rajautuu Tukholmankatuun ja Nosturikatuun.  Herttuankulman Trumpetti ja myöhemmin rakennettava Kornetti ovat kuin porttina uuteen merelliseen kaupunginosaan.

Turun uudelle Herttuankulman alueelle on rakenteilla Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti, johon tulee 65 asuntoa yksiöistä perheasuntoihin.

Malin Trällinkujalle rakenteilla olevaan Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpettiin tulee seitsemään kerrokseen yhteensä 65 asuntoa yksiöistä perheasuntoihin. Alueelle rakennettava toinen asuintalo Asunto Oy Turun Herttuankulman Kornetti on tulossa ennakkomarkkinointiin arviolta loppuvuodesta 2019. Pysäköinti on sijoitettu osin autosuojaan pihakannen alle ja osin maan tasalle.

Herttuankulman Trumpetin ja Kornetin suunnittelussa lähtökohtana on laadukas ja vahva arkkitehtonisen identiteetin omaava rakentaminen. Alueena Herttuankulma tulee edustamaan uutta, vetovoimaista kaupunkiasumista. Alue palveluineen kehittyy koko ajan ja jo nyt kävelymatkan päästä löytyy mm. ravintoloita, kahviloita, kuntosali, päiväkoteja ja koulu, kertoo Rakennusliike Lapti Länsi-Suomen aluejohtaja Kari Mäkelä.

Asunnot ovat Laptin tyyliin hyvin varusteltuja, mutta järkevän hintaisia. Kaikissa asunnoissa on esimerkiksi vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnot ovat helposti kalustettavia, valoisia ja toimivia. Osassa asuntoja on myös lasitettu parveke, joka toimii keväästä pitkälle syksyyn toisena olohuoneena, kuvailee Rakennusliike Lapti Länsi-Suomen asuntomyyjä Sanna Yöntilä.

 

Hyvä sijainti tulevaisuuden alueella

Herttuankulman Trumpetista ja Kornetista on matkaa Aurajoen rantaan vain reilu kilometri. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja esimerkiksi lähimmät bussipysäkit sijaitsevat kivenheiton päästä Trumpetista ja Kornetista. Alue palveluineen kehittyy koko ajan ja jo nyt kävelymatkan päästä löytyy mm. ravintoloita, kahviloita, kuntosali, päiväkoteja ja koulu.

Herttuankulma tulee edustamaan uutta, vetovoimaista kaupunkiasumista. Mikäli haet uutta kotia hyvällä sijainnilla tulevaisuuden alueella, kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Tällöin uuden kodin ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin, vinkkaa Yöntilä.