Lapti rakentaa Elolle 149 asuntoa vanhan toimiston tilalle kasvavaan ja kehittyvään Vantaan Myyrmäkeen

Uutinen / 5.10.2022

Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elolle Vantaan Myyrmäkeen kaksi vuokra-asuintaloa, joihin tulee yhteensä 149 asuntoa. Ensimmäisen asuintalon rakentaminen alkoi heinäkuussa 2022 ja toisen alkaa lokakuussa 2022 korttelissa, josta on purettu vanha toimistokiinteistö.

Myyrmäen Kilterinrinteen ja Kilterinkujan väliin nousevaan Asunto Oy Vantaan Kilterinrinne 3:een tulee yhteensä 105 asuntoa, ja se valmistuu tammikuussa 2024. Samaan kortteliin Asunto Oy Vantaan Kilterinkuja 2:een tulee yhteensä 44 asuntoa, ja se valmistuu joulukuussa 2023.

Tulevissa kerrostaloissa on asuntoja yksiöistä kolmioihin ja lisäksi pesutupa, saunaosasto, asuntokohtaiset irtaimistovarastot, pyöräkellarit ja maanalainen paikoitushalli, josta löytyy myös sähköautojen latauspisteitä.

”Tulevien asuntojen sijainti on erinomainen alati kasvavassa ja kehittyvässä Myyrmäessä, jossa on selkeästi vetovoimaa ja tarvetta asunnoille. Olemme iloisia voidessamme vastata kysyntään yhteistyössä Elon kanssa”, kertoo Laptin Etelä-Suomen aluejohtaja Matti Leimi.

Myyrmäki on Vantaan läntinen keskus hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset, bussipysäkit ja juna-asemat ovat kävelymatkan päässä tulevista asunnoista ja tieliikenteen pääväylistä Kehä III, Vihdintie ja Hämeenlinnanväylä kulkevat läheltä.

Samassa korttelissa Lapti rakentaa lisäksi tällä hetkellä Asunto Oy Vantaan Bronksia, johon valmistuu 63 omistusasuntoa syksyllä 2023. Kortteliin on suunnitteilla vielä toinenkin samankokoinen kerrostalo omistusasumiseen.