Lapti sai valmiiksi Kotikatu365 Hatsalan palvelutilakokonaisuuden Kuopiossa

Uutinen / 22.9.2022

Kuopion Kuntolaaksoon rakentuvaan Kotikatu365 Hatsalan asuin- ja palvelukortteliin on valmistunut palvelukeskus. Rakennusliike Lapti Oy rakensi palvelutilakokonaisuuden projektinjohtourakkana COR Groupiin kuuluvalle Health City Finland Oy:lle.

Palvelutilakokonaisuuden rakentaminen aloitettiin kesällä 2021, ja siihen kuuluu 6-ryhmäinen päiväkoti sekä 88 palveluasuntoa. Lapti rakentaa samaan kortteliin myös 5-kerroksista pysäköintilaitosta, johon tulee 433 autopaikkaa ja 270-paikkainen polkupyörävarasto sekä ulkoilualue alueen asukkaiden käyttöön. Pysäköintihalli ja ulkoilualue valmistuvat heinäkuussa 2023.

”Olemme vahva palvelutila- ja asuntorakentaja, mikä näkyy laadukkaana ja toimivana palvelukokonaisuutena, vaikka koko rakentamisen ajan maailmantilanne oli haastava. Teimme valmistuneen kokonaisuuden eteen aidosti hyvää yhteistyötä ja jatkamme korttelin pysäköintilaitoksen rakentamista samalla mallilla”, kertoo Laptin Itä-Suomen aluejohtaja Risto Pekkarinen.

Johtaja Jari Lappalainen COR-kiinteistötiimistä vahvistaa yhteistyön Laptin kanssa sujuneen mallikkaasti.

”Nyt valmistuneet laadukkaat tilat mahdollistavat osaltaan lähipalveluiden tarjoamisen Kotikatu365 Hatsalan asuin- ja palvelukorttelin eri-ikäisille asukkaille. Vapaarahoitteisessa RS-kohteessamme asuntokauppa on käynyt hyvin, mikä osoittaa Kuntolaakson alueesta tulevan kiinnostava asuinalue kaikenikäisille kuopiolaisille”, Lappalainen linjaa.

Health City Finland rakennuttaa lähivuosina kortteliin kaikkiaan 500–600 modernia kerrostalokotia yksiöistä neliöihin sekä asukkaiden käyttöön laajat, noin 600 neliön yhteistilat. Ensimmäiset asuinkerrostalot ja yhteistilat valmistuvat elokuussa 2023.