Sujuvan yhteistyön saattelemana syntyivät Monetra Oulun tarpeisiin taipuvat, monipuoliset toimistotilat

Asiakaskokemus / 26.3.2024
Monetran toimitiloista löytyy viherseinä

Asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS eli suositteluhalukkuus on Laptilla erinomainen, 62. Hyvä yhteistyö ja mahdollisuus vaikuttaa omien tilojensa suunnitteluun toistuu asiakkaidemme palautteissa laadukkaan rakentamisen lisäksi.

Annetaan toimitusjohtaja Jussi Kaupin Monetra Oulu Oy:stä kertoa, mitä hän nostaa tärkeimmiksi asioiksi yrityksen matkalta uusiin toimitiloihinsa. Monetra Oulu muutti heille kustomoituihin uusiin tiloihin Laptin kehittämään ja täyteen vuokrattuun toimistotalo Kiinteistö Oy Krouvintie 4:ään Oulussa.

Yhteistyö ja laatu välittyvät

Erityisesti sujuva yhteistyö ja rakentamisen laatu vakuuttivat Monetra Oulun toimitusjohtaja Jussi Kaupin toimitilojen toteutuksen aikana:

”Tarpeitamme kuultiin, ja yhteistyö Laptin kanssa sujui erittäin hyvin. Saimmekin vapaat kädet tilojen räätälöintiin kantavia seiniä lukuun ottamatta. Arvostan, että kommunikaatio oli mutkatonta ja saimme vastaukset kysymyksiimme nopeasti. Laptin projektipäällikölle isot pisteet hyvästä asiantuntevuudesta ja asenteesta.”

Uusissa toimitiloissa Monetra Oululla on käytössä monipuolista toimistotilaa sekä ensimmäisessä kerroksessa aulapalvelu ja graafisten palvelujen tuotantotilat. Tarve muuntojoustaville tiloille sekä erilaisille työskentelyalueille heräsi etätyön lisäännyttyä.

Toiveiden mukaisten tilojen käytännön toteutuskin sujui Kaupin mielestä kuin nappi:

”Toimitilojemme materiaalien laatu ja viimeistelyn taso on silmiinpistävän hyvä. On selkeästi tehty kuin itselle ja se näkyy.”

Monipuoliset tilat hybridityöskentelyyn

Tilat taipuvat työarkeen

Kauppi nimeää uuden toimiston sydämeksi kahvilatilan, josta löytyy myös kaksi kerrosta yhdistävät sisäportaat:

”Valoisasta kahvitilasta löytyy Naava-viherseinä ja isot ikkunat molemmin puolin rakennusta. Viihtyisään tilaan kerääntyykin henkilöstöä ruokailemaan, kahvittelemaan ja muuten jutustelemaan.”

Henkilökunta on ollut tyytyväinen uusiin tiloihinsa.

”Henkilöstömme pääsi mukaan suunnittelemaan ja valitsemaan maanläheistä värimaailmaa ja sisustusta yhdessä sisustussuunnittelijan ja työelämäasiantuntijan kanssa”, kertoo Kauppi.

Uudet tilat ovat joustavat ja toimivat siten erinomaisesti hybridityöskentelyyn. Toimistosta löytyy sekä yksilö- että ryhmätyöskentelyyn erilaisia työpisteitä ja -huoneita, joita jokainen voi varata ja käyttää tarpeen mukaan. Samoin autopaikan voi varata pysyvästi tai tietyksi ajaksi, mikä tuo joustavuutta ja madaltaa kustannuksia.

Laptin toteuttamat tilat ovat saaneet kiitosta

Ympäristövastuullisuus tuo hyötyjä

Huolella suunniteltu ja rakennettu toimistotalo täyttää LEED Gold -ympäristösertifikaatin kriteerit. Energiatehokkaaksi ja aikaa kestäväksi rakennettu talo muun muassa lämpiää maalämmöllä ja kiinteistösähköä tuottaa katolta löytyvät aurinkopaneelit. Tämä on tärkeää rakennuksen omistajalle mutta myös käyttäjälle.

”Ympäristövastuullinen rakentaminen ja rakennus ovat toki tärkeitä myös meille vuokralaisena. Energiatehokas toimitila pienentää meidän yhtiökohtaista hiilijalanjälkeämme, jonka tulemme laskemaan ja raportoimaan tulevaisuudessa osana vastuullisuusraportointiamme”, selostaa Kauppi.

Toimistotalo täyttää LEED Gold -ympäristösertifikaatin kriteetrit