Myyty

Asunto 58, Asunto Oy Sairaalanrinteen Tohtori, Oulu

Sairaalanrinne 2b, 90220, Oulu

Nämä asunnot valmistuvat pian! Tohtori on muuttovalmis helmikuussa 2023. Kuva asunnosta 9 (2h+kt+s /50m2) Sairaalanrinteen Tohtorissa on asuntoja yksiöistä kolmen huoneen koteihin. Viittellinen kuva. Tervetuloa Sairaalanrinteen Tohtoriin, kun haluat kodin, joka on suunniteltu sujuvaan ja hyvään asumiseen! Viitteellinen kuva kohteesta. 12-kerroksinen talo, jossa 99 asuntoa. Viitteellinen kuva. Isommissa asunnoissa iso lasitettu parveke tuo kotiin lisää tilaa ja tunnelmaa. Viitteellinen kuva kohteesta. Kaikissa kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja selkeät pohjaratkaisut, jotka toimivat arjessa. Viitteellinen kuva kohteesta. Ylimmistä kerroksista avautuu upeat maisemat. Viitteellinen kuva kohteesta. Parkkihallista voi vuokrata tai ostaa autopaikan. Myös sähköautopaikkoja!
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 5.2.2023 12:00-12:30 | Asuntonäyttö kalustetussa malliasunnossa As 24, Tervetuloa!

Huoneistotyyppi
2h+kt+s
Pinta-ala
49m2
Myyntihinta
59 300 €
Velaton hinta
197 800 €

Tervetuloa asuntoon 2b 58. Ole kuin kotonasi.

Tilava kahden huoneen koti, jossa on oma sauna ja suuri lasitettu parveke. Eteisessä on tanko-, hylly-, siivous- ja pyykkikaapit. Eteisen käytävän päädystä aukeaa keittiön ja olohuoneen yhtenäinen tila. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jossa on mukavasti tilaa oleskelulle.

Kodin keittiö on sijoitettu yhdelle seinälle, jolloin olohuone jää muuten vapaasti sisustettavaksi. Keittiössä on astianpesukone ja hyvin laskutilaa lieden ja lavuaarin molemmin puolin. Keittiön läheisyyteen mahtuu hyvin ruokailuryhmä, ja olohuoneeseen jää tilaa oleskelulle.

Kodin makuuhuoneessa on kiinteä kaapisto ja sängyn lisäksi tilaa vaikkapa työpöydälle tai lipastolle. Kylpyhuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Oman saunan löylyistä on mukava käydä vilvoittelemassa lasitetulla huoneiston levyisellä parvekkeella.


Asunnon tiedot

Huoneiston tyyppi2h+kt+s
Asuinpinta-ala49 m2
Kerros/kerroksia8/12
Arvioitu valmistusaika 2/2023
Myyntihinta59 300 EUR
Velkaosuus138 500 EUR
Velaton hinta197 800 EUR
Tontin lunastushinta40 181 EUR
Hoitovastike137,20 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan ajan393,34 EUR/kk
Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen894,71 EUR/kk
Tontin vuokravastike144,65 EUR/kk
Muut kustannuksetOsakkeen omistajalla on mahdollisuus valita lunastaako tontin osuuden vai maksaako tontista vuokravastiketta. Tontin vuokra-aika on 40-vuotta ja se on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokravastike on 2,62EUR/m2.Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika ja ensimmäiset kaksi vuotta ovat lyhennysvapaita. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Hoito- ja rahoitusvastikkeet on arvioitu huhtikuussa 2021. Huoneiston rahoitusvastike on ilmoitettu kahden lyhennysvapaavuoden ajalta, lyhennysten alettua rahoitusvastike on n. 612 EUR/kk. (Arvio on laskettu n. 0,95 %:n korolla).
Vesimaksu18.00 EUR/kk. tasataan kulutuksen mukaan.
ParvekeKyllä
Oma saunaKyllä
Keittiön varusteetElectroluxin kodinkoneet: induktiokeittotaso, erillisuuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Keittiössä on Puustellin kalusteet. Lattia on laminaattia.
Kylpyhuoneen varusteetLattia ja seinät ovat laatoitettu.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Sairaalanrinteen Tohtori, Oulu
Katuosoite Sairaalanrinne 2b, 90220, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä99
AutopaikatAutopaikkoja ostettavissa tai vuokrattavissa viereisestä parkkihallista. Kysy lisää myyjiltämme.
Arvioitu valmistusaika 2/2023
Rakennusvuosi 2021
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Talolaajakaista (10M) kuuluu hoitovastikkeeseen. Lisänopeus ostettavissa erikseen.
Lämmitys Lattialämmitys kaukolämmöllä (lämmityskulut sisältyvät hoitovastikkeeseen)
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Osassa asunnoissa 10-12krs. on viilennykselle varaus.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu/
Kattotyyppi/kate Viistopulpetti bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot, talovarasto ja pyörävarasto
Tontin omistus Valinnainen vuokra
Tietoa vuokratontistaTontin vuokra-aika on 40 vuotta. Tontin vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Asunnon ostaja voi halutessaan lunastaa tonttiosuuden omaksi. Tonttiosan lunastushinta on sidottu kiinteään 1,5%/v. korotukseen. Lunastushintaan lisätään 4 % varainsiirtovero, kaupanvahvistus-, lainhuuto- ja kiinnitysjärjestelykuluosuus, jotka jaetaan tonttiosuuden lunastaneiden kesken kohteen valmistuessa. Yhtiö on velvollinen lunastamaan lunastamattomat tonttiosuudet vuokrasopimuksen päättyessä tontinomistajan näin halutessaan tai sopimaan vuokrasuhteen jatkamisesta.
Palvelut S-Market Kastelli n. 700m, K-Market Kastelli n. 1,1km, Prisma Raksila n. 2,2km, Citymarket Raksila n. 2,2km, kirjasto n. 100m, apteekki n. 1,2km, huoltoasema Teboil Kaukovainio n. 1,1km, Hesburger n. 700m, Huovisen leipomo n. 300m, keskustan palvelut n. 3, Koulut: Kastellin monitoimitalon koulut, lukio ja päiväkoti n. 100m, Ammattikorkeakoulu ja ammattiopisto n. 1,1km, Oulun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta n. 700m
Yhteydet Lähin bussipysäkki n. 100m, linja-autoasema n. 2,4km, rautatieasema n. 2,5km

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Tutustu asuntoyhtiön muihin vapaisiin asuntoihin

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
Lomalla

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
050 411 9082

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Tietosuojaseloste