Asunto Oy Särkiniemen Haltija, Kuopio

Lohkaretie 21, 70700, Kuopio

MYYTY

Asunto A40 on Särkiniemen Haltijan viimeinen myynnissä oleva koti. Särkiniemen Haltija on 8-kerroksinen taloyhtiö. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Luonnonläheinen alue hyvien liikenneyhteyksien päässä Kuopion keskustasta. Kevyen liikenteen silta Kuopion keskustaan. Särkiniemen uimarannalle matkaa noin 500 metriä. Särkiniemen leikkipuisto lähistöllä. Särkiniemen koulu ja päiväkoti muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Poikkea luontoon lenkille. Meillä voit myös asioida etänä. Katso lisää osoitteesta lapti.fi/asioietana.

Kaikki Särkiniemen Haltijan kodit on MYYTY

Tutustu Särkiniemen Keijun vapaana oleviin asuntoihin!

Vielä yksi muuttovalmis koti jäljellä

Asunto Oy Särkiniemen Haltijassa on myynnissä vielä yksi kolmen huoneen koti. Tutustu asuntoon A40 ja sen virtuaaliesittelyyn tästä linkistä.

Särkiniemen Haltija sijoittuu vehreään ja viihtyisään ympäristöön hyvien liikenneyhteyksien päähän Kuopion keskustasta. Alueen ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat monipuoliset ympäri vuoden. Voit poiketa luontoon lenkille, hiihtoladulle, uimaan – mitä ikinä mieleesi tuleekaan.

8-kerroksinen taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla.  Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja pienimpiä yksiöitä lukuun ottamatta myös sauna. Asunnot ovat laadukkaita ja hyvin varusteltuja. Huoneistokohtainen tulo- ja poistoilman vaihto pitää sisäilman miellyttävänä.

Särkiniemen Haltijassa palvelut ja kaupunkielämä ovat helposti ulottuvillasi silloin kun haluat, mutta muuten saat nauttia rauhasta.  

 • Oma tontti
 • Kaikissa asunnoissa lasitettu parveke, huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto sekä vesikiertoinen lattialämmitys
 • Keittotilassa tasoon upotettava keraaminen keittotaso ja erillinen kalusteuuni
 • Jokaisessa asunnossa on yksi PihlaPRO -antennilasi, joka parantaa matkapuhelimien kuuluvuutta ja datansiirtoa sisätiloissa
 • Lähin kauppa ja päiväkoti kävelyetäisyydellä
 • Lähellä Kuopion keskustaa, torille n. 4 km
 • Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla, bussilla tai pyöräillen
 • Asukkaiden on mahdollista ostaa autopistokepaikka (2 500 €) tai autokatospaikka (6 000 €)

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Särkiniemen Haltija, Kuopio
Katuosoite Lohkaretie 21, 70700, Kuopio
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä51
AutopaikatOsakkeina ostettavissa autokatospaikat (6.000 EUR) ja autopihapaikat (2.500 EUR). Katospaikka joka varustettu sähköauton latauksen mahdollistavalla sähköinfralla (9.500 EUR)
Arvioitu valmistusaika 10/2021
Rakennusvuosi 2021
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Huopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto. Lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto sekä polkupyörähuoltotila talossa ja pihalla polkupyörävarasto sekä jätekatos.
Tontin omistus Oma
Palvelut Sale Särkiniemi n. 400 m, K-Market Särkilahti n. 1,0 km, Prisma Kuopio n. 1,8 km, Särkiniemen uimaranta n. 450 m, Kuopion yliopistollinen sairaala n. 3,0 km, Kuopion tori n. 3,0 km, Särkiniemen päiväkoti n. 450 m, Koulut: Neulamäen koulu n. 2,8 km, Itä-Suomen yliopisto n. 2,5 km
Yhteydet Lähin bussipysäkki n. 70 m, Kuopion juna-asema n. 3,8 km

Myytävät asunnot

Jos myytävät asunnot Särkiniemessä kiinnostavat, ota yhteyttä myyjiimme.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117
(lomalla 8.7.-4.8.)

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
Vapaalla

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden