Onni on oma laadukas koti hyvällä alueella

Rakennamme Jyväskylään Mannisenmäkeen ja Haukkalaan uusia kerrostalokoteja, joita yhdistää laadukkaan suunnittelun lisäksi erinomainen vehreä sijainti lähellä palveluita.

Onni on monen tekijän summa ja kodilla on siinä suuri merkitys

Me Laptilla rakennamme aina kuin itsellemme, mikä tarkoittaa huolellista suunnittelua ja rakentamista. Kaikki lähtee sijainnista. Asunto Oy Jyväskylän Onnimanni Mannisenmäellä ja Asunto Oy Jyväskylän Sompa Haukkalassa tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ja liikkumiseen ympäri vuoden ja lähellä sijaitsevat palvelut kruunaavat asukkaiden tarpeet.

Asunnot ovat Laptin tyyliin huolella rakennettuja ja hyvin varusteltuja. Molemmista kohteista löytyy vaihtoehtoja yksiöistä tilavampaan neljän huoneen perheasuntoon. Kun olet ajoissa liikkeellä, pääset vaikuttamaan asuntosi pintamateriaaleihin. Tutustu asuntoihin ja nopean asunnonvaraajan etuihin alla:

Ennakkomarkkinoinnissa: Asunto Oy Jyväskylän Onnimanni

Ennakkomarkkinoinnissa: Asunto Oy Jyväskylän Onnimanni

Jyväskylän Onnimanni sijaitsee Mannisenmäessä Tuomiojärven ja Palokkajärven välissä. Täällä asut kahden järven ympäröimänä, mutta hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Jyväskylän keskustaan on matkaa n. 4 kilometriä ja Palokankeskus monipuolisine palveluineen sijaitsee vain n. 1 kilometrin päässä.

Nopean varaajan etu kymmenelle ensimmäiselle varaajalle: Kun teet kauppaan johtavan varauksen, saat ilmalämpöpumpun viilennykseen tai kuivaavan pyykinpesukoneen varaamaasi asuntoon. Edun saa 10 ensimmäistä asunnon varaajaa Asunto Oy Jyväskylän Onnimannista.

Tutustu asuntoihin
Nyt rakenteilla: Asunto Oy Jyväskylän Sompa

Nyt rakenteilla: Asunto Oy Jyväskylän Sompa

Jyväskylän Sompa sijaitsee hyvällä paikalla arvostetussa Haukkalassa. Se sopii erinomaisesti kaikenikäisille pariskunnille, pienille lapsiperheille ja ylipäänsä ihmisille, jotka tykkäävät ulkoilla ja harrastaa. Täällä luonto on aina lähellä ja Tuomiojärvikin sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Hyödynnä nopean varaajan etu: Kun teet kauppaan johtavan varauksen 31.10. mennessä, maksat kaupanteon yhteydessä vain 10.000€ ja lopun myyntihinnasta vasta, kun kotisi on muuttovalmis. Etu koskee vain 1.10.-31.10.2019 välisenä aikana tehtyjä kauppaan johtaneita varauksia Asunto Oy Jyväskylän Sommasta.

Tutustu asuntoihin

Ota yhteyttä – asuntomyyntimme palvelee sinua

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Keski-Suomi
050 577 1679

Minna Rahkonen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Keski-Suomi
040 482 1509

Muut kohteemme Jyväskylässä

Muuttovalmis Jyväskylän Kivelänhelmi sijaitsee Tuomiojärven rannalla lähellä Jyväskylän keskustaa. Vapaana on enää kolme kaksiota.

Jyväskylän Aallonportti kohoaa Seminaarimäen alueelle Jyväskylän yliopiston, ydinkeskustan ja Jyväsjärven väliin. Alvarin (A-talo) ja Ainomarian (B-talo) asunnot ovat muuttovalmiita loppuvuodesta 2019. Molemmissa taloyhtiöissä on vielä jäljellä muutamia valoisia kaksioita ja kolmioita. Elissa (C-talo), Sellyn (D-talo) ja Johanin (E-talo) asunnot ovat nyt myynnissä ja rakenteilla. Tarjolla on valoisia ja pohjaratkaisuiltaan tehokkaita yksiöitä ja kaksioita.

Jyväskylän lisäksi meillä on myynnissä upeita koteja ympäri Suomen.
Tutustu tarjontaan asuntohaun kautta ja valitse mieleisesi koti

 

Ota yhteyttä
close

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Keski-Suomi
050 577 1679

Minna Rahkonen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Keski-Suomi
040 482 1509